2 /februari

Online informatiebijeenkomst dinsdag 9 februari, 19:30 uur

Op 9 februari vanaf 19:30 uur organiseren Coöperatie BWW en Pure Energie  een online informatieavond over de bouw van Windpark De Rietvelden. Samen met de bouwmanager van Lighthouse projects vertellen we graag meer over de planning en de beoogde werkzaamheden. Verder wordt uitleg gegeven over het omgevingsfonds in oprichting. Uiteraard is er alle ruimte voor vragen en opmerkingen.

Start heiwerkzaamheden ten behoeve fundering
(+/- 30 palen per molen):
windmolen 2 (terrein BCTN): week van 8 februari;
windmolen 1 (Graaf van Solmsweg): week van 15 februari;
windmolen 4 (Gemaalweg): week van 22 februari;
windmolen 3 (terrein brouwerij Heineken): week van 1 maart.


Op welke dag exact wordt begonnen bij de verschillende locaties, is op dit moment lastig te zeggen. De heistelling kan eerder of later worden aangevoerd, omdat het moment waarop deze beschikbaar is nog kan veranderen ten opzichte van de huidige planning.
Per windmolen wordt uitgegaan van 8 maximaal dagen heiwerk. Overigens wordt alleen op doordeweekse dagen geheid en niet in de weekeinden. Mocht het onverhoopt nodig zijn in de weekeinden te heien, dan melden we dat via de nieuwsbrief van Windpark De Rietvelden.

Meld je aan voor de online informatiebijeenkomst over de bouw van Windpark De Rietvelden op dinsdag 9 februari om 19.30 uur via info@windparkderietvelden.nl. Je krijgt van tevoren een link naar de Zoom-meeting toegestuurd. Je kunt ook bellen met de omgevingsmanager van Pure Energie Matthijs Oppenhuizen: 06 57870755. Uiteraard plaatsen we na afloop de presentatie en een verslag van de informatiebijeenkomst op www.windparkderietvelden.nl.

Voor een kaart met locaties van de windmolens en fotomontages klik hier.
We zullen in deze nieuwsbrief en op onze website regelmatig verslag doen van de vordering van de bouwwerkzaamheden. Het bezoeken van de bouwlocaties is om redenen van veiligheid niet toegestaan.