4 /maart

Mijn BWW operationeel, meer nieuws tijdens ALV 15 juni

De aanbestedingsprocedure van de coöperatieve windmolen nadert zijn einde. Naar verwachting wordt half mei een definitief contract met een windmolenfabrikant getekend. Op dat moment zal de eerste aanbetaling verricht moeten worden. En daarom hebben we op 31 maart de kosten voor de Bossche Windmolen Delen geïncasseerd bij onze 553 leden. 

Om dat alles in goede banen te leiden is de ledenadministratie volledig geautomatiseerd en gekoppeld aan de financiële administratie. Leden van coöperatie BWW kunnen op Mijn BWW rechtsboven in het menu hun gegevens inzien zoals die bij ons bekend zijn. Zij worden gevraagd deze gegevens goed te controleren en eventuele wijzigingen door te geven via het reactieformulier op Mijn BWW.

Alle leden van coöperatie BWW zijn van harte uitgenodigd voor de achtste algemene ledenvergadering van onze coöperatieve vereniging Bossche Windmolen West: Maandag 15 juni 2020 om 20.00 in de Clubzaal van de Verkadefabriek (inloop vanaf 19.30). 
Het bestuur praat hen bij over recente ontwikkelingen, over de incasso van de kosten voor de Bossche Windmolen Delen, over de planning tot oplevering van de windmolen en over verschillende in te richten fondsen. 

Medio 2021 gaat onze coöperatieve windmolen draaien. Op dat moment moeten alle leden zijn overgestapt naar de gezamenlijke energieleverancier Pure Energie. De leden kunnen nu al overstappen via Pure Energie: BWW-ledenkorting.
Zij sluiten een DRIEJARIG contract af en ontvangen meteen na overstappen de BWW-ledenkorting van €30 per jaar voor elektriciteit en desgewenst ook € 30 voor gas. Dit komt bovenop de standaardkorting die Pure Energie via haar website geeft (momenteel € 30 voor elektra en € 30 voor gas).

Als de molen gaat draaien worden alle contracten van de BWW-leden die al klant zijn bij Pure Energie automatisch en kosteloos omgezet naar een 5-jarig contract bij Pure Energie.