3 /september

Inloopavonden Zuid/Aawijk, Rosmalen en Maaspoort

Sinds 6 juli kunnen álle Bosschenaren met een kleinverbruik-aansluiting lid worden van de coöperatieve vereniging Bossche Windmolen West. Leden besparen flink op hun energierekening en ontvangen gedurende 15 jaar écht groene en lokale energie van hun eigen windmolen. 

De Bossche Windmolen Delen zijn gestructureerd op basis van de Stimuleringsregeling Duurzame Energieproductie (SDE+). De opbrengst van de coöperatieve windmolen wordt verdeeld onder de leden van de coöperatie middels energy credits: een korting op de jaarlijkse energierekening. De coöperatief opgewekte stroom wordt via het normale netwerk door een gezamenlijke leverancier geleverd. Leden krijgen een fikse BWW-ledenkorting. Met deze ledenkorting en de energy credits worden de kosten van Bossche Windmolen Delen binnen circa 8 jaar terugverdiend.

De uiteindelijke kostprijs van een BWD is afhankelijk van het aantal verkochte BWD’s op 31 oktober. Bij het huidige aantal leden ligt de prijs op € 100 per BWD; hoe meer leden, hoe goedkoper een BWD: tot € 50 per BWD bij de verkoop van het maximumaantal van 16.000 BWD’s. Tot 31 oktober 2019 kunnen alle Bossche huishoudens, verenigingen en bedrijven lid worden van coöperatie BWW. Na die periode – of zodra de BWD’s zijn uitverkocht – weten we wat een Bosch Windmolen Deel gaat kosten. Download hier onze flyer.

INLOOPAVONDEN COÖPERATIE BWW: 

De inloopavonden zijn vrij toegankelijk tussen 19.30 en 21.30 uur. Aanmelden is niet nodig. Neem eventueel je energienota mee.

Dinsdag 1 oktober Wijkcentrum De Stolp  

Rijnstraat 497, 5215 EJ 's-Hertogenbosch 

Woensdag 2 oktober  Windkracht5 

Deltalaan 140, 5247 JT Rosmalen 

Donderdag 3 oktober  SCC De Schans

 Troelstradreef 160, 5237 DE 's-Hertogenbosch 


Voor meer informatie zie www.bosschewindmolenwest.nl.