1 /januari

Een duurzaam 2018 gewenst!

Wij wensen iedereen een duurzaam 2018! Samen maken we dit jaar onze stad een stukje groener. De komende weken laten we onze kersverse leden aan het woord. Als eerste de groene voornemens van Sander en Trudy.

"EENVOUDIG DUURZAAM WONEN IN ONZE MONUMENTALE BOVENWONING: Wij zijn Sander (38) en Trudy (35) en wonen in het prachtige centrum van Den Bosch. Toen we lazen dat wij als bewoners van de binnenstad mee kunnen doen aan de Bossche Windmolen West, hebben we onze kans gegrepen. Meedoen met een coöperatieve windmolen biedt ons een hele eenvoudige manier om ook in onze mooie, monumentale bovenwoning duurzaam te wonen. 
Toen we het financiële plaatje doorrekenden, bleek dat ook nog eens heel aantrekkelijk te zijn. De investering voor onze 8 winddelen verdienen we in ca. 6 jaar terug en daarbij besparen we gedurende minimaal 20 jaar zo’n 40% op onze elektriciteitsrekening. 
De doorslag werd gegeven door de garantie dat je bij een eventuele verhuizing de winddelen kunt verkopen of niet-terugverdiende kosten naar rato van het aantal jaren lidmaatschap worden verrekend. 
Wij kijken uit naar de komst van de windmolen en hopen nog veel nieuwe deelnemers te kunnen begroeten!"

Let op! U belegt buiten AFM-toezicht. Geen prospectusplicht voor deze activiteit. AFM