11 /oktober

Veel belangstelling tijdens inloopavond coöperatie BWW

Hoeveel levert een Bosch Windmolen Deel mij nu uiteindelijk op? Wat gebeurt er met mijn BWD als ik ga verhuizen buiten de postcoderoos? En wat is er uiteindelijk te zien van de Bossche Windmolen West? Deze vragen en meer werden er gesteld tijdens onze inloopavond in BBS Boschveld.

 

Coöperatie BWW heeft 10 oktober, de Dag van de Duurzaamheid, aangrepen om een inloopavond te organiseren. Ons team stond de hele avond paraat om vragen van belangstellenden te beantwoorden. Ook schreven mensen zich ter plekke in voor Bossche Windmolen Delen en onze nieuwsbrief. Een deskundige van Raedthuys Pure Energie was aanwezig om vragen over de vier geplande windmolens te beantwoorden. Op een beeldscherm waren met Google Streetview de molens vanuit heel ’s-Hertogenbosch te bekijken. 

 

Inloopavond voor bedrijven 

Ook als ondernemer met een kleinverbruik aansluiting (maximaal 3 x 80 A) uit de omgeving van Windpark De Rietvelden in ’s-Hertogenbosch kun je deelnemen aan de Bossche Windmolen West. Je bespaart tot zo’n 40% op je bedrijfsstroomrekening én werkt samen met andere ondernemers, verenigingen en burgers aan een schone, duurzame toekomst voor de stad. Wil je zakelijk deelnemen? Kom op dinsdag 24 oktober naar de coöperatie BWW inloopavond voor ondernemers. 

 

Datum en tijd:                     dinsdag 24 oktober, 19.00-22.00 uur

Adres:                                 Heineken Ontspannings Centrum (HOC) 

                                           Docterskampstraat 7

                                           5222 AM ’s-Hertogenbosch

Aanmelden:                        info@bosschewindmolenwest.nl

 

Let op! U belegt buiten AFM-toezicht. Geen prospectusplicht voor deze activiteit. AFM