DOE MEE MET COÖPERATIE BWW!

Word mede-eigenaar van de Bossche Windmolen West, produceer samen je eigen écht groene energie en bespaar flink op je energierekening met energy credits en de BWW-ledenkorting. Alle particulieren, verenigingen en bedrijven met een klein-verbruikaansluiting binnen de gemeente ’s-Hertogenbosch kunnen meedoen. Inschrijven doe je hieronder.

Stappenplan

1.
Bepaal het aantal Bossche Windmolen Delen (BWD's) dat je wilt kopen. Dat is je (verwachte) jaarlijks verbruik gedeeld door 250 kWh. Meedoen is het meest voordelig als je je volledige verbruik omzet in BWD's.
2.
Lees het informatiememorandum door en vul je gegevens in op het online inschrijfformulier. Houd je IBAN- en (voor bedrijven) KvK-nummer bij de hand.
3.
Verklaar dat je akkoord gaat met de statuten, het BWD-reglement en het informatiememorandum; klik op akkoord.
4.
Je betaalt via Ideal of creditcard eenmalig €16 inschrijfkosten en bent daarmee lid van de coöperatie.
5.
Je ontvangt een E-mail met een link naar je ledenovereenkomst; lees deze door en onderteken digitaal.
6.
Je krijgt de ondertekende ledenovereenkomst met coöperatie BWW per Email toegestuurd.
7.
Zodra de vergunning voor de windmolen onherroepelijk is (naar verwachting eind 2019), wordt per BWD maximaal € 100 van je bankrekening afgeschreven.
8.
Zodra de windmolen gaat draaien (naar verwachting eind 2020) moet je voor stroomlevering zijn overgestapt naar de gemeenschappelijke leverancier: Raedthuys Pure Energie.
9.
Je ontvangt minstens 15 jaar schone, lokaal geproduceerde energie van je eigen windmolen. Gewoon via je huidige aansluiting.
10.
Bespaar flink op je energierekening met energy credits en BWW-ledenkorting; verdien de kosten voor BWD's in 8 jaar terug.

INFORMATIE MEMORANDUM

Download hieronder het informatiememorandum. Hierin staat de werking, de procedure en de voorwaarden van de coöperatieve windmolen uitgebreid uiteengezet. Lees het zorgvuldig door. Mocht je vragen hebben, mail ons gerust op info@bosschewindmolenwest.nl of bel of Whatsapp ons op 06 20859347.

INFORMATIE MEMORANDUM

Bij de inschrijving dien je ook akkoord te gaan met de statuten en het BWD-reglement. Wil je de ledenovereenkomst alvast doorlezen, download dan een specimen hier.

Inschrijven

Inschrijven, je inschrijfgeld betalen en de ledenovereenkomst ondertekenen doe je eenvoudig en veilig via de online inschrijfprocedure. Vul hieronder je gegevens in.

Bedenk wat de komende jaren je elektriciteitsverbruik gaat zijn: je huidig verbruik gecorrigeerd met een mogelijke wijziging in gezinssituatie, plannen om elektrisch te koken of te rijden, etc. Deelname aan de coöperatieve windmolen is het meest gunstig als je je verwachte energieverbruik volledig omzet in BWD's.

Een BWD staat gelijk aan 250 kWh Bossche windenergie. Dus deel je verwacht verbruik door 250 kWh, rond dat getal omhoog af en je weet hoeveel BWD's je het best kunt aanschaffen. 
Afhankelijk van het aantal leden gaat een vernieuwd Bosch Windmolen Deel tussen € 100 en € 50 kosten. Je gaat dus akkoord met een maximale aankoopprijs van € 100 per BWD. De onderhoudsbijdrage is in de nieuwe structuur komen te vervallen.

Controleer je ingevulde gegevens zorgvuldig en verklaar dat je akkoord gaat met de statuten, het BWD-reglement en het informatiememorandum.

Nadat je op de knop "naar volgende stap" hebt gedrukt kom je in een betaalomgeving terecht en betaal je via iDeal of Creditcard € 16 inschrijfgeld. Vervolgens krijg je een E-mail met een link naar een beveiligde website (Stiply) waar je de ledenovereenkomst kunt doorlezen en digitaal kunt ondertekenen (je hebt geen printer of scanner nodig). Daarna krijg je de ondertekende ledenovereenkomst met coöperatie BWW per mail toegestuurd.    

Neem bij vragen of problemen met de inschrijvingsprocedure contact met ons op via administratie@bosschewindmolenwest.nl of 06 20859347.



Optimaal aantal BWD’s bij verwacht verbruik: 1 stuk

Maximale kosten gewenste BWD’s: € 100,-

Minimale kosten gewenst aantal BWD’s: € 50,-

NB: de uiteindelijke kostprijs van een BWD is afhankelijk van het aantal leden dat de coöperatie op 31 oktober 2019 heeft.

ik heb kennisgenomen van de Statuten van Coöperatie BWW

ik ga akkoord met het BWD-reglement

ik ga akkoord met het Informatiememorandum BWW

ik word lid van coöperatieve vereniging Bossche Windmolen West, betaal bij de volgende stap € 16 inschrijfgeld en verplicht mij bij de ondertekening van de ledenovereenkomst tot een incassoverklaring voor de eenmalige afschrijving van maximaal 100 euro per BWD na 31 oktober 2019.